Fundația Rudolf Steiner pentru Liceul Waldorf Timișoara

Impozit Venit – D230

Doneaza 3.5% din impozitul pe venit

Draga parinte,

Dascăli, copii și părinți sunt de aceeași parte a acestei fascinante călătorii a cunoașterii: educația.
Sunt mai mult decât vorbe. Sunt ani de planuri, de vise și mai ales de muncă împreună. De-a lungul timpului, părinții au ridicat corpuri noi cu mâinile lor, au construit locuri de joacă, au amenajat alei și au îngrijit spațiile verzi. Acum, construim o nouă clădire de liceu iar contribuția ta ne ajută să o realizăm. De aceea, avem nevoie de ajutorul tău, al tuturor celor care ne urmăresc și care consideră că ceea ce facem noi este important pentru generații întregi de copii.
Prin decizia de a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit realizat în anul trecut către Fundația Rudolf Steiner, fără niciun cost pentru tine, vei contribui la susținerea proiectelor noastre și vei participa (și) în acest mod la educația copiilor comunității Waldorf.
Opțiunea 1 – Online:

Opțiunea 2 – Pe hârtie:

  • descarcă formularul D230 de aici 
  • printează-l
  • completează-l cu datele personale si semnează-l
  • adu-l la secretariatul Liceului Waldorf, Str. Uranus nr. 14 sau trimite-l scanat la formularD230@fundatiawaldorftm.ro până la data de 15 mai

!!! Formularul se poate semna pentru 2 ani !!!

Pentru că binele se face doar alături de oameni buni, gestul tău poate îi poate inspira și pe alții. Spune-le și altor membri din familia ta, prietenilor tăi, vecinilor și colegilor de muncă că ne pot sprijini dacă completează și ei D230 și hai să rostogolim binele.

Îți mulțumim!