Fundația Rudolf Steiner pentru Liceul Waldorf Timișoara

Romulus-Lucian Mioc

Presedinte Consiliu Director

Lucian Mioc s-a alăturat Consiliului Director al Fundației în 2017.
Primul copil pe care il creste a ajuns in scoala Waldorf in anul 2013. Nu poate constientiza logic de unde a aparut aceasta dorinta de a intra in Waldorf. “Alegerea a fost facuta cu sufletul”. In 2014 a intrat in Consiliul Reprezentativ al Parintilor.
Este inginer in domeniul calitatii, trainer si moderator, fost programator din 2004.
Dorinta de perfectiune l-a facut sa participe la imbunatatirea organizarii, a comunicarii si a transparentei(“trans-Parent” – proiect viziune gasita la acel moment in Comunitate). Alaturi de ceilalti din calda Comunitate Waldorf din Timisoara s-a implicat intens in toate activitatile organizatorice, de gradinarit si orice altceva, uneori in detrimentul timpului petrecut cu familia mica, dar un timp petrecut cu familia mare – Comunitatea Waldorf Timisoara.
Este direct si te scoate din zona de confort.
In Fundatia Rudolf Steiner se ocupa de Comunicarea unitara inspre toata Comunitatea, organizarea in online a spatiului destinat stocarii documentelor Comunitatii.
Faciliteaza inchegarea comunitatii waldorf la nivel national si la nivel European fiind parte din echipa nucleu a Retelei Europene a parintilor Waldorf Steiner(ENSWaP – European Network of Steiner Waldorf Parents).